Lees hier ons verhaal

Sinds 1885 marktcafé tijdens de veehandel op de Koemarkt en vanaf 1929 in handen van de familie Bakker en bedreven door drie generaties vrouwen. Toen in 2008 de veemarkt verdween uit de stad sloot dit marktcafé haar deuren, en het boek van café Bakker ging hiermee ook dicht. We schrijven 2009 als Paul & Lida het café heropenen onder de naam Proeflokaal Bakker. Met specialiteiten als bieren, mooie jenevers, whisky, wijn en diverse portsoorten. Ook een goede kop koffie kan men hier bestellen in een decor van vervlogen tijden van wat zich allemaal afspeelde op de veemarkt.

Tijdens de herfst en wintermaanden kan men hier genieten van livemuziek, gedichtenavonden onder de naam Taallokaal en is er een maandelijks toernooi omtrent het Noord Hollandse spel Keezen. Ook worden er hier diverse politieke debatten gevoerd onder de naam Politiek Lokaal.

Gedurende de zomermaanden voert het Proeflokaal een groot terras in de zon met 60 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn zeer geschikt voor het geven van een borrel voor uw familie en vrienden.